25 septembrie 2015

Dincolo de buchetele de flori, lumânările aromate, serile în care să ciocniți ușor 2 pahare de vin... mintea noastră sălbatică-și dorește altceva. De fiecare dată când ieșim în public îmbrăcăm ușor masca unei femei naive, cuminte, cu cei 7 ani de acasă. Zâmbim ștrengar, nu exagerat...pentru a nu crea impresii greșite, pentru a nu părea ușuratice și posesive. 
 Dacă măcar un bărbat din întreaga lume ar reuși să citească gândurile unei femei ar deveni cel mai deștep bărbat din lume, ar sări peste ea și în timpului cinei, și la micul dejun, și la cinema, și... peste tot. 
Fie cum ziceți voi, că-s create din coasta lui Adam, că-s visătoare și copile. 
Perversitatea femeii totuși n-are limite, și nu menționez orice femeie, menționez femeile deștepte. 
Din toate timpurile au știut să vă domine, ați și purtat războaie chiar din pricina lor...acum câteva secole și acum o veșnicie înainte. Ați plâns când n-au văzut și ați aruncat pumni în toți pereții când aveați suspiciuni. Pentru că v-ați ales femei deștepte.
Pentru că au sâni rotunzi și buze cărnoase, pentru că au privirea cochetă și miros mereu frumos, pentru că iubesc copiii și au răbdare, pentru că și bărbatul e de fapt, un copil.
Vorba bună a lui Cărtărescu "Pentru că din ele-am ieşit şi-n ele ne-ntoarcem, şi mintea noastră se roteşte ca o planetă greoaie, mereu şi mereu, numai în jurul lor".
Pentru că da, astea-s femeile cu creier, și de l-ar avea fiecare.
Voi nu veți ști niciodată, când ea va fi toată fierbinte, va tremura în sinea ei, răbdator va scrâșni din dinți și se va abține, pentru că ades o simplă cămașă albă îmbrăcată în momentul potrivit o excită.Pentru că mișcările corpului unui EL, face senzații, topește iceberg-uri...
Conturul urechilor, părul țepos de pe bărbie, sprâncenele arcuite, mișcările limbii sau o simplă clipire o poate înnebuni. Fii nebun, fii spontan... și iubește-o. Trage-o de păr, rupei hainele, îmbat-o cu pasiune. Las-o să fie puternică, pentru că așa-s femeile deștepte.
Pentru că dacă n-ar exista ea, n-ai avea pentru cine să trăiești- tu.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu